Nya foton

Nu har jag haft 4 st nagelmodeller hos mig för att kunna uppdatera min hemsida med nya bilder. Dvs de ställde upp med sin tid och fick naglarna gjorda gratis mot att jag valde form, färg och längd. Hoppas att alla blev nöjda med resultatet! Nedan har ni bilderna från detta. :)

Har även passat på att ta ett par foton på några av mina kära kunders naglar, där har de själva valt färg, form och längd. Som ni märker, något kortare än de ovan. :)
Jag måste bara tillägga att jag älskar mitt jobb och känner att jag inte kunde ha tagit ett bättre beslut än att satsa 100% på mitt egna företag. Inredningen i salongen är inte klar till 100%, men snart så ska det sista fixas till. Det som ska göras är att få upp en spegel med en lite hylla under, för att kunna ge sminktips till kunder som kommer in. Sedan måste jag även få in ett högre bord alterntivt en hylla där jag kan få plats med GloMinerals smink. Hade tänkt att det skulle ställas upp på hyllor, men insåg ganska snabbt att jag inte skulle få plats med sminket där.
Igår kom älskade lilla syster förbi efter stängning och fick en liten spamanikyr. Alltid lika mys!
Tack alla fina för att ni tror på mig!
Alla fina presenter jag fick på invigningen, tack igen alla underbara!

RSS 2.0