Röd och vit fransk manikyr

Kvällens kund ville, efter att ha sett naglarna i föregående inlägg, testa något liknande. För henne blev det en fransk manikyr med röd och vit akryl. Denna gång blev det på samtliga naglar. Se bilderna nedan.


Fransk manikyr special

Ikväll efter vanliga jobbet kom en kund hit och skulle fylla på sina naglar. Det roliga med henne är att man får testa allt möjligt på hennes naglar. Suzzie är inte rädd för nya saker.

Kvällens naglar blev en klassisk fransk manikyr, denna gång blev dock ringfingernageln svart/vit. Första gången jag testade 2 olika färger på akrylen i smilet på en nagel. Riktigt skoj och jag blev även väldigt nöjd. 
Då Suzzie har blivit förälskad i alla dekorationsblommor som man kan ha på naglarna blev det även en silverblomma på tumnageln. Se resultatet nedan.

Klicka på bilderna nedan för att se förstoring på dekorationen


                                   

 


Maskeradbal

Det här kortet togs inför en maskeradbal som äger rum i februari 2010. Naglarna gjorde jag i oktober och är fransk manikyr med svart akryl samt en liten vit dekorationsblomma på ringfingret.

 
Bilden som finns uppe på deras hemsida http://nattensbarn.se

Foto: Peter "Tintin" Jörgensen
Obs! Oredigerat foto

Erotikmässan Stockholm

Igår åkte jag ut till Bro för att göra naglar på en tjej som ska vara modell under Erotikmässan. Kanske dyker upp något foto från mässan om hon kommer över något som hon känner sig nöjd med.

Fick ett mms från Samona (som varit en trogen kund sedan jag utbildade mig). Hon hade lite tråkigt på jobbet och fick för sig att fotografera sina naglar med mobilen. Se den tjusiga bilden nedan.Kvällen

Jag kom hem från mitt ordinarie jobb och började förbereda inför kvällens kund. Det blev en fransk manikyr, det är den mest populära. Denna gång avslutades akrylnaglarna med en top gel för att ge naglarna en extra hög glans. Nedan ser ni slutresultatet.

 

Jag ska försöka uppdatera här någon/några ggr i veckan, så snart jag hinner och förhoppningsvis har något nytt att visa i bildväg.

Ha det så fint så länge!

Bilder

Nedan ser ni några av de dekorationer jag gjort tidigare.
Dekoration - Blommor med glitter

 


Närbild på samma som ovan


Fransk Manikyr med en glitterrand i smilet, stjärnor på ringfingret


Fransk Manikyr med marmorering, glitter och stjärnor


Musikvideo

En dag i Juni kom ett samtal från en ny artist hos Warner Chappell. Hennes artistnamn är Agida. Hon ville att jag skulle göra naglarna till en musikvideo hon skulle spela in. Dagen efter bar det alltså av till studion för att göra Agges naglar. Ett riktigt roligt uppdrag och en supertrevlig tjej! Nedan ser ni musikvideon jag gjorde naglarna till.


Välkomna till Underbara Händer Sthlm!

Så... då var det dax. Nu har även jag hittat in till bloggvärlden och tänkte dela med mig av en del av mitt jobb. =) Är sedan april 2009 diplomerad nagelterapeut och arbetar för närvarande deltid med det. Tanken är att jag så småningom ska öppna en egen salong och ha detta som ett heltidsyrke. Kommer att uppdatera bloggen med en del av dem jobb jag gör under tiden.

Nedan följer några av nageljobben jag gjort tidigare!


Fransk Manikyr
Juli 2009


Fransk Manikyr
Oktober 2009


Halloween - Fransk Manikyr med svart akryl
Oktober 2009


RSS 2.0