RevitaLash - Nyhet i sortimentet

Så var det klart, jag börjar sälja RevitaLash. Helt fantastiskt att en sådan produkt finns och att den verkligen fungerar. Det är en näring till ögonfransarna som gör att dem både blir längre och fylligare. Resultat märks efter 3-10 veckor.

Näringen används 1 gång/dag vid sänggående, fram tills du nått önskat resultat. För att bibehålla reselutatet använder du den därefter 1-2 ggr/vecka. Den stryks på vid roten av dina ögonfransar, precis som en eyeliner.
Pris 695 kr (Ord. pris 795 kr)
Räcker i 3-6 månader om du följer anvisningarna.

Mingelkväll och glittriga naglar

Jag lovade att komma tillbaka med foton efter mingelkvällen, tyvärr glömdes det helt bort. Hade en del att göra under kvällen, så jag missade att fotografera. Jag lovar att bättra mig till nästa gång, för det kommer fler mingelkvällar. Nästa kommer att vara i slutet av november eller början av december.

Ett exempel på smycken som såldes under kvällen
Nedan ser ni ett foto på naglar som jag har gjort, jag har blandat till ett eget glitter. Det är rosa, med lite guldstänk i. Tyvärr så behövs nog en riktig systemkamera för att det ska synas ordentligt.

Guld och lila

Har 2 nya färger i sortimentet. Guldglittrig och lilaglittrig. Det fick bli lila naglar den här gången, på bilden ser ni färgen. Även denna gång har jag fotat den handen jag har gjort naglarna med fel hand. Var inte lika smärtsamt denna gång, men det tar fortfarande tid. Det är bara till att öva, öva och åter öva för att blir proffs på mina egna naglar oxå. Perfekt om man kan arbeta med båda händerna i framtiden. Är idag extremt högerhänt och har väldigt svårt för att göra saker med vänster hand.


Mingelkväll

På måndag är det alltså dags för första mingelkvällen, av många hoppas jag. Har bjudit in ett fåtal denna omgång för att testa och se hur det går. Är väldigt förväntansfull. =) Ska bli skoj att träffa alla kunder, vänner och familj på ett litet annorlunda sätt. Helgen kommer alltså att bestå av (förutom en massa jobb) planering och inhandling till måndagen. 

Uppdaterar efter måndag med foton etc. 

Hoppas att ni alla får en fantastisk vecka! =) 

Beslutet är taget

Efter mkt velande fram och tillbaka har jag trots allt valt att börja jobba på en befintlig frisör/nagelsalong. Har sagt hela tiden att jag inte vill hyra in mig på någon salong, utan att jag vill öppna en egen från första början. Nu har jag alltså ändrat mig och kommer från november att sitta lördagar och söndagar hos Hårskulptörerna och Tatty's i Vällingby. Ska bli spännande och skoj, ser fram emot det! =)

Nästa beslut som ska tas är när jag ska vara tjänstledig 100% från mitt nuvarande jobb. Beslutsångest kan jag meddela att jag har... 


  


Vattenmärkning och Twitter

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och vattenmärkt i stort sett alla foton för att skydda mig från underliga människor som tar andras bilder för att sedan påstå att dem utfört jobbet. Det senaste var att en tjej försökte marknadsföra sin nyöppnade nagelsalong på min företagssida, desperat försök till att ta över mina kunder jag har idag. Trist!

Twitter, twitter, twitter... Denna hysteri har gjort att jag nu har skapat en profil där. Förstår dock ingenting. Måste sätta mig ned och försöka lista ut hur jag ska gå tillväga på den sidan. =) Om någon som kan twitter och vill ge mig lite hjälp på vägen, då är ni hjärtligt välkomna! ^_^    


RSS 2.0