Underbara Händer Sthlm - Nu händer det!

Drömmen blir sann! Äntligen har jag fått tag i en lokal i Sundbyberg där jag kan öppna min salong. Jag har en underbar känsla för detta. :) Det är mkt som ska ordnas och fixas inför öppningen, men har satt ett preliminärt datum (1/6). Har en månad på mig från den dagen jag får tillgång till lokalen, så det bör inte vara några som helst problem.

Jag väntar på besked från PRV för att jag ska kunna använda min logga. I love it! Hemsidan är även den på G. Blir ett möte i påsk för att se lite olika förslag.

I maj ska jag träffa en tjej som är diplomerad hudterapeut, håller tummarna för att det ska kännas bra från båda hållen och att den praktiska biten ska kunna ordnas utan problem. Hon verkar otroligt trevlig över telefonen iaf. ;) 

Jag kommer fortfarande att sälja smycken, förhoppningsvis väskor oxå. Måste avvakta lite för att se hur mkt utrymme jag får över i lokalen innan jag tar in för mkt. Sedan ska jag även ringa Pernilla för att börja sälja GloMinerals. Yeeey! :)

Är så förväntansfull och glad över att jag vågat ta steget fullt ut. Jag återkommer med exakt plats när det närmar sig öppning. 

Puss å kram på er!  


RevitaLash före- och efterbilder

Här är den perfekta produkten för dig som vill ha fylligare och längre ögonfransar. Fungerar otroligt bra! Många får dessutom mörkare ögonfransar än de någonsin haft (tyvärr var jag inte en utav dessa lyckligt lottade, därav mascaran på både före- och efterbilderna).

Resultatet nedan är en kunds bild och min egen. :)


Före                           Efter


Före                           Efter

Köp hos Underbara Händer Sthlm för endast 695 kr (ordinarie pris 795 kr)

RSS 2.0